Forretningsbetingelser

 

Generelle oplysninger

Navn: Fonden SOVI

Organisationsform: Fondsejet

CVR. nr.: 33 86 58 13

Adresse: Transformervej 13, 2860 Søborg

e-mail: Administration@sovi.dk

Telefon: 4444 0112

Etableringsår: 1972

ButikSOVI er en del af Fonden SOVI. Varerne er alle unikaprodukter som er fremstillet af medarbejdere med autisme.

 

Bestilling

SOVI handler med unikaprodukter som produceres i ganske få eksemplarer. Det kan ske at en varer som bestilles via ButikSOVI, samtidig sælges i anden sammenhæng. Dit køb og din betalingspligt er derfor først gældende, når du modtager en bekræftende mail på dit køb.

Du kan til enhver tid, dog inden varen er afsendt fra ButikSOVI, annullere din bestilling. Du skal blot kontakte SOVI på telefon 4444 0112 eller e-mail administration@sovi.dk

 

Betaling

Du kan betale med dankort og visa dankort, eller kontant/SWIPP i forbindelse med afhentning.

Ved kreditkortbetaling trækkes beløbet på din konto samme dag som ButikSOVI fremsender varen til dig.

Betaling sker i danske kroner.

 

Levering

Varer købt i ButikSOVI fremsendes til dig via Post Danmark, og sendes senest 5 hverdage efter bestillingen. I mailen hvor dit køb bekræftes, oplyses fragtprisen for dit køb.

Du er også velkommen til at hente varen på ButikSOVI´s adresse: Transformervej 13, 2860 Søborg. Du skal blot give besked via mail.

 

Forbehold

SOVI tager forbehold for tastefejl og prisfejl, moms-, valuta- og afgiftsændringer, prisstigninger force majeure og udsolgte varer, samt leveringssvigt fra leverandører og fragtfirma.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. a) har modtaget din vare, eller
  2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om køb af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis, eller
  3. c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om køb ad en vare, der består af flere partier eller dele.

 

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du give os meddelelse om dette inden 14 dage fra din modtagelse af varen. Meddelelsen skal gives ved at kontakte SOVI på mail: administration@sovi.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Varen skal være ubrugt for at du kan returnere den. Det accepteres dog at tøj og sko har været prøvet.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for din modtagelse til den er SOVI i hænde.

 

Varer undtaget fra fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg er undtaget fortrydelsesretten.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

 

 

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af at returnere varen), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget varen retur. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Fonden SOVI

Transformervej 13

2860 Søborg

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og mod forudgående aftale aflevere den personligt på ovenstående adresse.  

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores fortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på ButikSOVI har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået ved, at du har brugt produktet forkert eller selv har beskadiget det.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes eller afleveres personligt til:

Fonden SOVI

Transformervej 13

2860 Søborg

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.  

Brug gerne vores RMA skema. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Fonden SOVI og opbevares i henhold til gældende regler for erhvervsdrivendes regnskaber i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og ansvarlig for Webshop for Fonden SOVI har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

 

Oplysninger afgivet til ButikSOVI videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret hos Fonden SOVI har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Foden SOVI via e-mail administration@sovi.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Fonden SOVI tlf 4444 0112 eller e-mail administration@sovi.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante klagenævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Oplysning om klagemuligheder kan fås hos konkurrence- og forbrugerstyrelsen –http://www.kfst.dk/