Om butikken

I Butik SOVI er intet mainstream og alting helt unikt – fremstillet i hånden med fantasi, omhu og præcision.

Det er mennesker med autisme, der arbejder med produktionen og salget. Mennesker, som ikke kan finde fodfæste i det almindelige erhvervsliv, men til gengæld gør det fantastisk her. Butiksovi er en del af SOVI, som er en socialøkonomisk virksomhed med speciale i at skabe meningsfyldt arbejde og arbejdsglæde for unge og voksne med autisme.

Vores brand hedder TEACCH Me By SOVI. TEACCH står for den anerkendte metode, vi anvender, når vi tilrettelægger arbejdet for den enkelte med autisme.

 

I butikken finder du blandt andet fint og helt unikt børnetøj, lækre håndsyede rulams-futter og masser af skønne design til huset og haven. Som fx puder til sofaen eller et cykelstativ, der tager sig lige godt ud inde som ude.

 

Når du handler hos os, får du et smukt, håndlavet design-produkt, som ingen andre har helt magen til – og samtidig er du med til at gøre en vigtig forskel for os med autisme. Vi håber, du finder noget helt særligt til dig eller dine – og husk at komme igen snart, for vi der ligger altid nyheder på hylderne.